2021

Kaartverkoop

Op dit moment mogen we, vanwege de anderhalve meter-regel, nog maar beperkt toeschouwers in het theater toelaten. Degenen die verleden jaar al een kaart hadden gekocht hebben als eerste de kans gekregen om deze in te wisselen voor een nieuwe toegangskaart. Helaas zijn daardoor vele voorstellingen voorlopig uitverkocht. Maar …. de kans is groot dat we met de verbetering van de omstandigheden meer en meer toeschouwers veilig kunnen en mogen toelaten. Mocht u naar een voorstelling willen waarvoor op dit moment geen kaarten meer te krijgen zijn, dan kunt u uw gegevens achterlaten op de wachtlijst. U wordt dan als eerste geïnformeerd als er weer kaarten beschikbaar zijn. De entreeprijs is deze keer eenmalig hoger dan u van ons gewend bent. De reden daarvoor is dat we vorig jaar geen inkomsten maar wel kosten hebben gehad en omdat we dit jaar minder kaarten zullen verkopen. We hopen daarom op uw begrip en dat u zult genieten van onze voorstelling “Macbeth + Comedy of Errors”.

NB. De vorig jaar aangekondigde voorstellingen Midzomernachtdroom en De plattelandsvrouwenvereniging Diever etc. gaan om organisatorische redenen niet door.

Gekochte kaarten kunnen uitgeprint meegenomen worden, maar kunnen ook bij de kaartcontrole op de telefoon getoond worden.