ANBI

Doneren

Bij het Shakespearetheater Diever brengen we Shakespeare tot leven. Dat doen we in het openluchttheater, het Globetheater, in het tijdschrift de William en met onze jeugdafdeling.

We krijgen daarvoor geen vaste overheidssubsidie. Alles wat we doen, bekostigen we uit eigen inkomsten. Onze kaartverkoop is daarvan de grootste bron.

Coronacrisis
Om ervoor te zorgen dat Shakespeare ook in de toekomst in Diever een leven heeft, waarderen we de financiële steun van hen die het kunnen missen enorm. Dat was voor de coronacrisis al zo, maar des te meer nadat onze zaal in 2020 leeg bleef vanwege Covid-19.

ANBI-register
Wil jij een gift of donatie doen aan onze vereniging? Dankjewel. De Toneelvereniging Diever is opgenomen in het register van erkende ANBI-instellingen. Dat betekent dat schenkingen, donaties en eventuele legaten aan het Shakespearetheater aan de voorwaarden voor belastingaftrek voldoen. Je notaris kan je hier meer over vertellen.

Vriend van Shakespearetheater Diever
Wil je liever jaarlijks een kleine gift aan ons theater doen? Lees dan hier hoe je Vriend van het Shakespearetheater Diever wordt.

ANBI-gegevens 2021 

ANBI-gegevens 2022 

ANBI-gegevens 2023 

Beleidsplan 2024-2029 

Informatie van de belastingdienst