MAGAZINE

William.

Zoals Linda de Mol de Linda heeft, heeft William Shakespeare de William. In zijn glossy staat z’n werk, z’n leven en z’n nalatenschap centraal.

Laagdrempelig maar niet plat

De William wordt uitgegeven door het Shakespearetheater Diever, dat zie je aan de inhoud terug. Het tijdschrift maakt, net als het theatergezelschap, korte metten met het voor sommigen misschien wat stoffige imago van de Engelse grootmeester.

In de afwisselende inhoud wordt Shakespeare laagdrempelig behandeld, zonder dat de materie plat wordt. Sfeerreportages uit het Shakespearedorp Diever worden afgewisseld met mooie interviews, diepgravende analyses, recensies, columns, sfeerverhalen en terugblikken op de voorstellingen. Vormgeving en beeld zijn daarbij van een dusdanig hoog niveau, dat gerust van een echte ''glossy'' gesproken mag worden.

Redactie

De redactie van de William bestaat uit echte liefhebbers én kenners. Professionals uit zowel de academische en culturele wereld, die hun kennis over Shakespeare gesteund door prachtige fotografie en pakkende vormgeving enthousiast over weten te brengen. Dat lees en zie je.

 
“De William heeft in de afgelopen tijd behoorlijk wat aanzien verworven, zowel uit academische als culturele hoek”

Derk Evers, eindredacteur

 
William_foto-5 

Digitale editie

De WILLIAM nr 17 is te bestellen via onze webshop, maar ook te downloaden via deze link. Veel leesplezier!

Meer lezen?   
Ook andere edities van de William lezen? Of wil je de glossy gewoon kunnen voelen, ruiken en van ezelsoren voorzien? Bestel dan nu jouw William-exemplaar in onze webshop

WILLIAM_cover-20 
WILLIAM_cover-19 
WILLIAM. nr 17 
WILLIAM. nr 16