2020 Jubileumjaar
75 jaar Shakespeare in Diever


Speeldata 2020
Shakespearetheater

Gespeeld wordt:

Macbeth + Comedy of Errors

  • Try-outs:
    Juni: za. 13, vr. 19 en za. 20, vr. 26 en za. 27 aanvang 20.30 uur.
    Juli: vr. 3 en za. 4, aanvang 20.30 uur.
    Aug.: wo. 5, aanvang 20.30 uur.

  • Première:
    vr. 7 aug., aanvang 20.30 uur.

  • Voorstellingen:
    Aug.: za. 8, wo. 12, vr. 14, za. 15, wo.19, vr. 21 za. 22, wo. 26, vr. 28 en za. 29 aanvang 20.30 uur
    Sept.: vr. 4, za. 5,  vr. 11, en za. 12,  aanvang 20.30 uur.

  • Matinee:
    za. 22 aug. 14.30 uur

  • Inleidingen:
    Vanaf zaterdag 8 augustus geeft dr. Hans Jansen, Rijksuniversiteit Groningen, voorafgaand aan de voorstellingen een inleiding, matinee uitgezonderd. Aanvang inleiding 18.45 uur.

  • Entree: Try-out €.14,50; Voorstelling €.17,50; Inleiding €.8,50.
    (Entreekaarten voor de inleiding worden alleen verkocht in combinatie met de voorstelling, is incl. WILLIAM / programma)

  • Rolstoelen:
    Aantal rolstoelplekken is beperkt. (altijd aangeven bij info- en ticketlijn dat u rolstoelgebruiker bent)

Zomer 2020 in het Globetheater

In het Globetheater wordt in de zomer van 2020, in verband met het jubileumjaar, eveneens een toneelstuk opgevoerd, getiteld:

De Plattelandsvrouwen vereniging afdeling Diever brengt het wereld-beroemde Schotse stuk anno 1946

 Zie voor speeldata en informatie de Globewebsite: www.globetheaterdiever.nl

KAARTVERKOOP


Webshop

Contact

Voor info kaartverkoop, info voorstellingen en webshop

Theaters

Shakespearetheater en Globetheater
Hezenes 3
7981 LD  Diever

 

 



Privacy en cookies

In het kort

Waarvoor gebruiken wij de gegevens van bezoekers aan de voorstellingen

De persoonlijke gegevens van de bestellers / bezoekers van entreekaarten voor de voorstellingen in het Shakespeare- en Globetheater besteld, worden alleen gebruikt voor:

  • Het per mail toesturen van de toegangstickets,
  • Het, indien nodig, toesturen van de toegangstickets per post,
  • Het sturen van een herinneringsmail op de dag van de voorstelling,
  • Het inventariseren van het aantal bezoekers uit diverse regio’s / provincies,
  • Het regelmatig sturen van een informatiebulletin / nieuwsbrief met informatie over nieuwe voorstellingen in onze 2 theaters.

Verwerkingsovereenkomst met Avayo
Voor het bestellen van toegangskaarten zijn wij een verbintenis aangegaan met ‘Avayo’, online ticketsolutions. De privacy zaken met deze organisatie zijn vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.
 
Versturen informatiebulletins / nieuwsbrieven via YMLP
Informatiebulletins versturen we via ‘Your Mailing List Provider’.
Wanneer u niet langer uw gegevens met ons wilt delen, kunt u dit kenbaar maken door het sturen van een bericht naar info@shakespearetheaterdiever.nl of dit aan geven via de speciaal daarvoor bedoelde link onderaan ieder informatiebulletin. Ook hier zijn de privacy zaken vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.
 
Website
Cookies: u kunt zelf bepalen welke cookies wij mogen opslaan, ons script voldoet aan de huidige wetgeving. Cookie instellingen
-> https: er is een veilige verbinding https aangevraagd bij de webhost, de server waarop onze website draait. 

Uitgebreid

Shakespeare theater Diever Privacy Verklaring

Hier vind je de privacy verklaring van Shakespeare theater Diever. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Shakespeare theater Diever.

00 Inleiding 

 

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen. , Shakespeare theater Diever

 

 

01 Shakespeare theater Diever 

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Shakespeare theater Diever. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Shakespeare theater Diever verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Shakespeare theater Diever, neem dan gerust contact op! info@shakespearetheaterdiever.nl

 

 02 Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Shakespeare theater Diever. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Contact opnemen 
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Shakespeare theater Diever via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals je naam,  e-mailadres, telefoonnummer.

02. Analytics
De website van Shakespeare theater Diever verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met jouw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om jou in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers

 

03 Ontvangers

De gegevens die Shakespeare theater Diever ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. 123-webhost 
De e-mail van Shakespeare theater Diever wordt gehost bij 123-webhost. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van 123-webhost.

 

04 Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Shakespeare theater Diever, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Analytics 
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

05 Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Shakespeare theater Diever of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Shakespeare theater Diever. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Beveiliging 05. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Shakespeare theater Diever prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url. (Daarnaast is het domein van Shakespeare theater Diever ondertekend met DNSSEC. Dit is een extra hulpmiddel waarmee de ‘bewegwijzering’ van de website veiliger en vertrouwder wordt.)

 

06 Jouw rechten

01. Recht op inzage 
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Shakespeare theater Diever vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Shakespeare theater Diever. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens. 

02. Recht op rectificatie 
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Shakespeare theater Diever. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail. 

03. Recht op overdracht 
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Shakespeare theater Diever opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Shakespeare theater Diever al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij. 

04. Recht op wissen van gegevens 
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Shakespeare theater Diever vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens. 

05. Recht op het indienen van een klacht 
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Shakespeare theater Diever niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Dit kan via deze link. 

06. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar) 
Wil jij niet dat Shakespeare theater Diever jouw gegevens gebruikt? Dan eb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@shakespearetheaterdiever.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

07 Plichten

Shakespeare theater Diever verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Shakespeare theater Diever via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Shakespeare theater Diever de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Shakespeare theater Diever met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.  Shakespeare theater Diever behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Shakespeare theater Diever dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Shakespeare theater Diever te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens. info@ shakespearetheaterdiever.nl

 

08 Cookies

Als je deze website gebruikt kan door ons en/of door derden informatie over jouw gebruik van deze websites worden verzameld, door middel van cookies. Het mooie is dat deze informatie helemaal anoniem is! Een cookie onthoudt alleen jouw voorkeuren en interesses, zodat wij onze website nog beter kunnen maken. Er zijn twee soorten cookies op de website van VersGemerkt:

1. Functionele cookies

Functionele cookies zijn nodig voor het goed laten werken van (delen van) onze website. Denk bijvoorbeeld aan de cookies van YouTube die ervoor zorgen dat je onze video’s kunt bekijken op onze website.

2. Analytische cookies

Voor ons zijn de analytische cookies van Google Analytics belangrijk. Zonder deze anonieme gegevens kunnen wij de website namelijk niet verbeteren. Google Analytics verstuurd de informatie van die cookie naar de servers van Google en toont ons vervolgens een rapport over de activiteiten op de website. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google. Deze verwerking dient alleen bovenstaand omschreven doel.