2021

Kaartverkoop

Live stream

Is de voorstelling "Macbeth+Comedy of Errors" die u wilt bezoeken uitverkocht? Voor het eerst in de geschiedenis van dit theater worden er twee voorstellingen live uitgezonden en wel op 20 augustus en op 4 september. Voor deze livestream zijn nog wel kaarten beschikbaar. Kaarten kunt u kopen via deze link (u wordt doorgeleid naar de site van VanPlan.nl in een nieuw venster).

Belangrijke informatie met betrekking tot het Coronatoegangsbewijs

Vanwege de anderhalvemeterregel mochten we tot voor kort maar beperkt bezoekers toelaten tot de voorstellingen waardoor we helaas veel mensen moesten teleurstellen. Inmiddels is die beperking opgeheven en mogen er vanaf 4 augustus weer meer toeschouwers naar binnen. De anderhalve meter hoeft dan niet meer te worden aangehouden. Daarvoor heeft u naast uw toegangskaart ook een coronatoegangsbewijs (op uw telefoon of geprint) nodig. Dit bewijs maakt u betrekkelijk eenvoudig met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Alle informatie over het coronatoegangsbewijs kunt u nalezen op de site:  www.rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

Gekochte kaarten kunnen uitgeprint meegenomen worden, maar kunnen ook bij de kaartcontrole op de telefoon getoond worden.