SHAKESPEARE-PERSONAGE

Kostuumuitleen

Altijd al zelf in de huid van een Shakespeare-personage willen kruipen? Dan ben je bij de kostuumuitleen van het Shakespearetheater in Diever op de goede plek. Of je nu als Hamlet op een Halloween-feest wilt verschijnen of voor een eigen toneelstuk een outfit voor Romeo en Julia zoekt: wat jij nodig hebt hangt bij ons in de kast.

Basiskleding

Bij onze kostuumuitleen huur je uitsluitend kostuums die in voorstellingen van het Shakespearetheater zijn gebruikt. Aspirant-paashazen, Sinterklazen en Kerstmannen dienen hun outfits elders te zoeken.

Dat betekent niet dat je alleen bij ons terecht kan voor kostuums van Shakespeare-personages. Onze basiskleding is met een paar kleine aanpassingen voor veel verkleeddoeleinden te gebruiken.

ORIGINEEL KOSTUUM

Interesse?

Als je een of meerdere kostuums wilt huren, maak je een afspraak met Els Oosterloo. Een outfit bestaande uit een blouse, jasje, broek of rok en verschillende accessoires huur je voor $euro; 12,-. Zij is bereikbaar op maandag tussen 10 en 17 uur op 06 - 28 57 33 39, of dagelijks, stuur dan een e-mail.